top of page
  • Εικόνα συγγραφέαEfi Kalogirou

Instagram feed theme, τι είναι και γιατί το χρειάζεσαι!

Στις μέρες μας το Instagram είναι συχνά η αρχική επαφή κάποιου με την επωνυμία σου και σχεδόν οι μισοί χρήστες του ψωνίζουν από την πλατφόρμα κάθε εβδομάδα.


Αν οι μισές πωλήσεις σου προέρχονται από αυτήν την πλατφόρμα, πιστεύω θα θέλεις το προφίλ σου να φαίνεται καθαρό και ελκυστικό! Για να το πετύχεις αυτό χρειάζεται να δημιουργήσεις ένα μοναδικό Instagram feed theme και για αυτό χρειάζεται να έχεις γνώσεις, τα σωστά εργαλεία, ωραία αισθητική και φυσικά να αφιερώσεις χρόνο.


Instagram feed theme είναι το θέμα που θα έχει η ροή του προφίλ σου στο Ινσταγκραμ, μια οπτική αισθητική, ένα ψηφιακό μοτίβο για να πετύχεις μια συνεκτική και ισορροπημένη εμφάνιση.


Ένα όμορφο Instagram feed είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να πείσεις κάποιον να ακολουθήσει τον λογαριασμό της επιχείρησής σου ή να διαβάσει τις λεζάντες σου. Η πρώτη εντύπωση είναι και η πιο σημαντική!



Σίγουρα είναι δύσκολο να ξεκινήσεις...Από πού να βρεις έμπνευση; Τι χρωματικό συνδυασμό να χρησιμοποιήσεις; Πώς να οργανώσεις τις αναρτήσεις σου, ώστε να είναι ομοιόμορφες;


Για αρχή μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή έρευνα για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Να δεις πώς κινείται ο ανταγωνισμός, τι είναι της μόδας, να ορίσεις τι εκφράζει καλύτερα την επωνυμία σου, τι μήνυμα θέλεις να περάσεις, τι θα μπορούσε να αρέσει στο κοινό σου, σε τι θα ανταποκρινόταν καλύτερα.


Αν τα βρεις σκούρα, μπορείς να απευθυνθείς και σε επαγγελματίες του χώρου. Κάποιον/α που σε εμπνέει και σε καταλαβαίνει.


Με το να δημιουργήσεις αλλά και να τηρήσεις ένα feed theme στον λογαριασμό σου

  • κερδίζεις τις εντυπώσεις

  • το περιεχόμενό σου θα γίνει πιο εύκολα αναγνωρίσιμο

  • μεταφέρεις το μήνυμα και την αποστολή της επιχείρησής σου

  • επικοινωνήσεις την αισθητική σου

  • έχεις ένα μοτίβο που σε διευκολύνει



ΠΡΟΣΟΧΗ!

Το να τηρείς ένα θέμα στο προφίλ σου στο Ινσταγκραμ δεν σημαίνει ότι κάθε εικόνα πρέπει να είναι ίδια!


Όπως έχεις αρχίσει και καταλαβαίνεις, το μάρκετινγκ στο Instagram είναι κάτι περισσότερο από αριθμούς. Ως οπτική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, αυτό που δημοσιεύεις και η εμφάνισή του επηρεάζει άμεσα την αφοσίωση, τους ακόλουθους, το πώς εμφανίζεται η επωνυμία σου στο διαδίκτυο, μέχρι και τις πωλήσεις.

Δεν πρέπει να το αμελείς!


Επίσης προσοχή, τα πολύ στημένα πολλές φορές είναι και βαρετά! Βρες αυτό που σου ταιριάζει.


Αν σου φαίνονται πολλά και πιστεύεις ότι χρειάζεσαι βοήθεια πάνω στο δικό σου αντικείμενο, μπορώ να στα εξηγήσω όλα σε μια Συμβουλευτική ή να μάθεις πώς λειτουργεί το Instagram με το πακέτο της Ινσταγκραμούπολης.


Γίνε μέλος της κοινότητάς μας


Κάνε εγγραφή με δύο κλικ. Ιδέες, νέα άρθρα με οδηγίες, special events, και συμβουλές θα προσγειωθούν στο email σου. Αλλιώς θα χαθούμε!

bottom of page